Glazen plantenspuit kopen?

Op zoek naar een plantenspuit van glas? Dan weet je dat een plantenspuit niet enkel functioneel hoeft te zijn. Het product mag er ook mooi uit zien.

Een glazen plantenspuit is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Denk aan bruin, blauw, rood en groen. Ook kun je nog kiezen tussen helder en mat glas. Je vind de verschillende opties hieronder.

Je moet er rekening mee houden dat de prijs een stukje hoger ligt dan van een normale variant. Gelukkig krijg je er dan wel een prachtig product voor terug!

plantenspuit glas
Een glazen plantenspuit is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

Plantenspuit helder glas

Op zoek naar een plantenspuit met helder of doorzichtig glas? Die is handig, want zo kun je precies zien hoeveel water er nog in zit. Houd er rekening mee dat deze producten breekbaar zijn.

Plantenspuit bruin glas

Een glazen plantenspuit met bruin glas geeft het product een zeer luxe uitstraling. Als jij veel tijd en moeite stop in het samenstellen van jouw unieke interieur, dan kan een plantenspuit van amber of bruin glas niet ontbreken. Als jij dit donkere product mooi vindt, bekijk dan ook eens de zwarte plantenspuit.

Plantenspuit glas met goud

Een glazen plantenspuit, maar dan met een gouden mechanisme? Die vind je hier:

Plantenspuit blauw glas

Een andere mooie optie is kiezen voor blauw glas. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Andere opties voor een glazen plantenspuit

Hierboven vond je een aantal mooie glazen plantenspuiten gesorteerd op kleur. Ben je er nu nog niet helemaal uit wat je zoekt? Bekijk dan hieronder nog een aantal populaire opties: groen, rood, paars en zelfs matglas!