Zwarte plantenspuit kopen?

Inhoudsopgave
(klik voor uitklappen)

Op zoek naar een zwarte plantenspuit? Een plantenspuit in de kleur zwart komt een stuk luxer en moderner over dan een andere kleur. Dit zie je vaak bij huishoudelijke producten: de zwarte uitvoering oogt mooier en rustiger dan andere uitvoeringen.

Een zwarte plantenspuit is daarom vaak iets duurder dan een normale. De prijs ligt in dezelfde klasse als de plantenspuit van goud en de glazen plantenspuit. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. Zoals je kunt zien zijn zwarte plantenspuiten ook vaak in setjes van 2 te koop. Dan ligt de prijs weer iets lager.

Plantenspuit zwart groot

Een grote zwarte plantenspuit is relatief goedkoper dan een kleine. En je krijgt er meer plantenspuit voor terug! Hieronder vind je de opties die nu te koop zijn.

Plantenspuit zwart klein

Naar verhouding is een kleine zwarte plantenspuit een stuk duurder dan de grote versie. Het is namelijk lastiger om het mechanisme van de plantenspuit zo compact te krijgen. Tegelijkertijd krijg je er een kwalitatief product voor terug. Hieronder zie je de verschillende opties die nu te koop zijn.

plantenspuit zwart
Een zwarte plantenspuit is vaak iets duurder

Inhoudsopgave

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang 1x per maand plantentips, inspiratie en af en toe een aanbieding.