Categorie:

hangplant

De hangplant is aan een echte come back bezig! Tegenwoordig zie je ze steeds meer. Van enorme planten die tot de vloer reiken, tot kleine schattige plantjes die tot 10 cm lang worden. Je vindt er hier alles over.

maranta leuconeura erythroneura fascinator tricolor

Maranta Fascinator Tricolor (Erythoneura) verzorgen

Je hebt prachtige Maranta’s, en dan heb je deze variatie: de Maranta “Fascinator Tricolor”. Grote kans dat je op slag verliefd wordt op deze plant. Maar let wel op na aanschaf. Het is geen gemakkelijke plant om te verzorgen. Gelukkig is de beloning wel groot als je het goed doet!

Lees verder »
tradescantia zebrina

Tradescantia Zebrina

De Tradescantia Zebrina heeft een plekje veroverd in veel huiskamers. En terecht! Het is een zeer makkelijk te verzorgen plant. De plant stelt weinig eisen en geeft enorm veel terug. Een plant die geschikt is voor kleine en grote potten. Hij is zelfs heel mooi als hangplant!

Lees verder »
peperomia prostrata radiatorplantje

Peperomia Prostrata verzorgen

De Peperiomia Prostrata is een echte underdog. Een klein plantje, maar als je eenmaal goed kijkt raak je niet uitgekeken. De prachtige manier van groeien spreekt ontzettend aan en de tekening op de kleine, ronde blaadjes is werkelijk uniek!

Lees verder »