Kamerplanten

Kamerplanten zijn een waardevolle toevoeging aan iedere woning of kantoor! Lees hier over de verzorging van jouw plant. Of ontdek nieuwe planten voor jouw collectie.

Plant in de spotlight

De botanische naam is Pilea Peperomioides, maar iedereen kent hem natuurlijk als de Pannenkoekplant. In de jaren 70 mateloos populair, en nu weer helemaal terug.

Deze plant vrij eenvoudig te onderhouden, makkelijk te stekken en groeit snel uit tot een leuke kamerplant. Wij schreven er een uitgebreid artikel over.

Lees verder over de Pannenkoekplant >>

kamperlanten pannenkoekplant
De Pannenkoekplant

- Hangplanten -

tradescantia zebrina

Tradescantia Zebrina

De Tradescantia Zebrina heeft een plekje veroverd in veel huiskamers. En terecht! Het is een zeer makkelijk te verzorgen plant. De plant stelt weinig eisen en geeft enorm veel terug. Een plant die geschikt is voor kleine en grote potten. Hij is zelfs heel mooi als hangplant!

Verder lezen >>

- (Extra) bijzondere kamerplanten -

anthurium clarinervium

Anthurium Clarinervium

De Anthurium Clarinervium plant is geen gewone kamerplant. De bijzondere bladeren maken deze plant een echte blikvanger. De bladeren zijn hartvorming, donker van kleur en

Verder lezen >>

Over kamerplanten

Onmisbaar in ieder woning

Ben je wel eens een woonkamer binnengelopen zonder kamerplanten? Dat voelde waarschijnlijk leeg, misschien wel kil aan. Kamerplanten maken ons gelukkig!

Dat is geen aanname, maar door meerdere wetenschappelijke studies aangetoond. Mensen die zich in een ruimte met kamerplanten bevinden zijn meer ontspannen, kunnen zich beter concentreren en zijn productiever.

Naast al deze praktische voordelen vinden wij bovenal: ze zijn allemaal zo ontzettend mooi! Op deze website vind je de informatie om jouw kamerplant zo optimaal mogelijk te verzorgen. En ook als je inspiratie nodig hebt voor een nieuwe zit je hier meer dan goed!