Deze KRB heren werkbroeken zijn onmisbaar voor de klus- en tuinmannen

KRB heeft diverse heren werkbroeken in het assortiment. Stuk voor stuk zijn dit praktische broeken, geschikt voor iedere klusjesman. Met daarbij de garantie van optimaal zit – en draagcomfort. De KRB klusbroek heeft vele uitvoeringen. De meesten daarvan zijn nieuw op de markt. Hierdoor sluiten ze zowel qua comfort als ontwerp perfect aan voor dagelijks klusgebruik. Welke KRB heren werkbroek wordt jouw nieuwe favoriet?

Ruime keuze KRB broeken 

Het assortiment van KRB klusbroeken is groot en dit aantal blijft uitbreiden. Tijd om deze fijne werkkleding eens meer in het middelpunt het zetten. Wat opvalt aan de KRB broeken is:

Ieder model van de KRB broeken heeft een eigen mannennaam. Denk aan de Carlos stretch spijkerbroek of de Dirk servicebroek. Het kan een zoektocht zijn, de perfect zittende heren werkbroek vinden. Wel zo makkelijk als je de ideale heren werkbroeken hebt gevonden. Mocht deze na langdurig gebruik aan vervanging toe zijn, is bestellen zo gedaan. Slechts de merknaam doorgeven en we kunnen deze snel leveren.

Praktisch design. Om even wat op te noemen: alle KRB werkbroeken hebben handige opbergzakken. Deze zijn er in diverse vormen. Van steekzakken tot dijbeenzakken met klep. Even je meetstok of schroevendraaier kwijt? Geen probleem voor deze jeans. Ook extra’s als kniestukken of de ruimte voor een kniekussen zijn in diverse jeansuitvoeringen verkrijgbaar.

Voordelige koop. Deze broeken zijn tegen een scherp tarief verkrijgbaar. Mede door het fijne draagcomfort zijn veel klusjesmannen trotse eigenaar van één van de KRB heren broeken. Daarbij is er gebruik gemaakt van stoffen die tegen een stootje kunnen. Allemaal met als doel voor extra bewegingsvrijheid en lang draagplezier.

Om de zoektocht wat te helpen, geven we tips voor fijne KRB werkbroeken!

Dit zijn de populairste KRB werkbroeken

Eén van de populairste klusbroeken is de Carlos stretch broek. Deze jeans van spijkerstof is gemaakt van stretch stof. Hierdoor is hij voor alle kluswerkzaamheden geschikt als werkkleding. Van het voegen van je badkamer tot de dakgoot buiten schoonmaken. Bewaar je afplakband in één van je achterzakken met klep en klittenbandsluiting. Mede doordat de broek sportief oogt, is het één van de favorieten werkbroeken van onze klanten. Dit model heeft ook nog eens een slanke pasvorm en rechte pijpen. Zo kom je als klusser ook nog eens goed voor de dag!

De tweede populaire jeans van klussers? Die plaats is voor de Dirk Service werkbroek. Voor iedereen die pakketjes bezorgt of in een magazijn werkt. Mocht je zware fysieke arbeid te doen hebben, dan is deze jeans minder geschikt. De broekspijpzakken van deze broek zijn met klittenbandsluiting van elkaar af te halen. Veel mensen zien het er niet aan af dat dit een werktenue is. Deze topper heeft veel zakken. Denk aan:

  • 2 steekzakken
  • 2 achterzakken met klep en klittenbandsluiting
  • 2 broekspijpzakken met klittenbandsluiting

Meer dan genoeg ruimte om al je gereedschap en werktekeningen in op te bergen. Er is ook een aparte zak om je smartphone en potlood in op te bergen. Dé broek voor iedereen die van slim klussen houdt. Al je gereedschap en benodigdheden dichtbij.

De Jens vakbroek biedt bescherming en geeft stevigheid. Door de kniezakken en de mogelijkheid om kniekussens toe te voegen, hebben tegelzetters en stratenmakers deze broek graag aan. De pasvorm valt ook nog eens soepel om je lijf. Dat maakt dat de Jens vakbroek een derde plaats verdiend. Ook deze vakbroek heeft diverse zakken met klittenbandsluiting. Er is plaats voor een duimstok. Ideaal om de tegels af te meten op de muur. 

Voor elke klus een passende outfit

Als fervent klusser weet je dat een goede outfit er toe doet. Werkkleding beschermt je nette kleding tegen verfspetters, lijm en ander klusongemak. Het zorgt ervoor dat je al je spullen bij je kunt dragen op een veilige manier. Het geeft bescherming aan je gewrichten, met name je knieën zijn je dankbaar. En het verhoogt ook je klusplezier. Niet constant meer op en neer naar de schuur lopen voor een schroevendraaier. 

Mocht je een korte broek zoeken, dan kan dat ook. Een klusjeans die met klittenbandsluiting eenvoudig af te ritsen is? Deze hebben we ook in ons assortiment. En ben je eigen ondernemer? Dan zijn de heren werkbroeken ook te bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. 

Eenmaal klaar met klussen is deze uitstekend in de wasmachine te reinigen. De vakbroek is zo ontworpen dat deze vele wasbeurten mee kan. Van tevoren even alle klusspullen eruit en meteen opruimen in de gereedschapskist of schuur. Zo blijft klussen ook nog eens overzichtelijk.

Enkel duurzame stoffen in de heren werkbroek

Daarnaast zijn de heren werkbroeken bij ons gemaakt van duurzame stoffen. Er wordt veel gebruik gemaakt van katoen, elastan of polyester. Iedere broek wordt getest op schadelijke stoffen. Zo weet je zeker dat je veilig en duurzaam van je werkkleding gebruik maakt. Dit testen noemen we ook wel OEKO-TEX®. 

Hele klusoutfit bestel je hier

Maak je gehele klusoutfit af en shop meteen door voor klusschoenen. Schoenen met stalen neuzen als je op de bouw werkt. Of als je de schuur herbouwt, bij de dieren een nieuw hek wil plaatsen en je voeten wil beschermen. Ook de klusschoenen zijn gemaakt voor stevigheid, flexibiliteit en bieden bescherming. Een werkoverhemd, jas en overall maken je helemaal klaar voor iedere klus. Laat die klussenlijst maar komen, jij bent er klaar voor.

Inhoudsopgave: