Categorie:

fruit

Fruitbomen en -planten zijn door veel mensen geliefd. Ze zijn de ultieme combinatie tussen uiterlijk en nut. Een appelboom bijvoorbeeld staat prachtig in bloei en levert daarbij nog eens heerlijk fruit. Hier vind je een selectie fruit om te telen en tips voor de verzorging.

braam stekken

Braam stekken

Een Braam stekken is een goede manier om nieuwe bramenstruiken te creëren. Zo kun je jouw (moes)tuin uitbreiden, of er natuurlijk iemand anders blij mee

Lees verder »
bramen snoeien

Bramen snoeien

Bramen snoeien. Het is een klein klusje wat eens per jaar moet gebeuren. Een kleine investering waar je de rest van het jaar plezier van

Lees verder »
citroenboom snoeien

Citroenboom snoeien

Het kweken van citroenbomen is leuk en het onderhouden ervan is alle extra moeite waard! Of het nu binnen of buiten is, ze zijn een heerlijke aanvulling op uw huis en tuin. Snoeien is de sleutel tot een gelukkige en mooie citroenboom!

Lees verder »
citroenplant

Citroenplant

De citroen is een prachtige en dankbare plant. En hoewel deze uit een tropisch klimaat komt, is verzorging van de citroenboom een stuk makkelijker dan je denkt. En doe je het goed? Dan word je ook nog eens beloond met heerlijke citroenen!

Lees verder »