Kamerplanten soorten

Kamerplanten zijn er in alle soorten en maten. Altijd een waardevolle toevoeging aan iedere woning of kantoor! Lees hier over de soorten kamerplanten en de verzorging ervan. Of ontdek nieuwe planten voor jouw collectie.
kamerplanten info
kamerplanten verzorging

Plant In De Spotlight

De botanische naam is Pilea Peperomioides, maar iedereen kent hem natuurlijk als de Pannenkoekplant. In de jaren 70 mateloos populair, en nu weer helemaal terug.

Deze plant vrij eenvoudig te verzorgen, makkelijk te stekken en groeit snel uit tot een leuke kamerplant. Wij schreven er een uitgebreid artikel over.

Lees verder over de Pannenkoekplant >>

kamperlanten pannenkoekplant

Over Kamerplanten

Onmisbaar In Ieder Woning

Ben je wel eens een woonkamer binnengelopen zonder kamerplanten? Dat voelde waarschijnlijk leeg, misschien wel kil aan. Kamerplanten maken ons gelukkig!

Dat is geen aanname, maar door meerdere wetenschappelijke studies aangetoond. Mensen die zich in een ruimte met meerdere soorten kamerplanten bevinden zijn meer ontspannen, kunnen zich beter concentreren en zijn productiever.

Naast al deze praktische voordelen vinden wij bovenal: alle soorten zijn zo ontzettend mooi! Op deze website vind je de informatie om jouw kamerplant zo optimaal mogelijk te verzorgen. En ook als je inspiratie nodig hebt voor een nieuwe zit je hier meer dan goed!